Sloten

Uw woning verdient de beste bescherming. Een goed slot betekent gemoedsrust.cilinderslot-abus-e50-halve-cilinder

In ons gamma vindt u naast sleutels en sloten ook Hangsloten en Sleutel kapjes .

Bij Het Bornemse Leestje zit u safe, want wij maken ook uw veiligheidssloten.

 

Wij beschikken namelijk over gewone of veiligheidscilinders

als dan niet elke deur met dezelfde sleutel.

Cilinder met gevarenfunctie Cilinder met gevarenfunctie :
dit betekent dat er aan beide zijde tegelijkertijd een sleutel kan worden ingestoken en het slot nog steeds kan worden geopend. Er gebeuren jaarlijks nogal onnodige interventies door slotenmakers voor het openen van een deur waar aan de binnenzijde een sleutel op de cilinder zit en waar de bewoner medische hulp nodig had en de familie er met een reservesleutel niet binnen kon. Zo wordt in geval van een medische urgentie veel tijd verloren.
Knopcilinder
Knopcilinder :
aan de binnenzijde van de deur zit een draaiknop zodat het slot van binnenuit heel gemakkelijk gesloten en geopend kan worden, ideaal bij panieksituaties. Het voorkomt ook dat er aan de binnenzijde een sleutel in de cilinder kan gestoken worden. In de praktijk blijkt dat deuren veel vaker op nachtslot worden gedraaid als er een draaiknop voorzien is, wat de veiligheid natuurlijk duidelijk verhoogt.
Halve cilinder Halve cilinder :
indien de deur maar aan één zijde moet kunnen worden geopend, dan kan men een halve cilinder plaatsen. Dit wordt veelvuldig toegepast als extra inbraakwerende eigenschap bij achterdeuren, brandvluchtdeuren aan achterkanten industriegebouwen, … enz. Deze worden dan “blind” uitgevoerd aan de agressiezijde, zonder toegang met een sleutel.

 


Social Media


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.